19 Şubat 2019 Salı

Sömestr Tatili

Sömestr tatili başladı ve bitti biz birşey anlamadan.

Bu sene 2 karne girdi eve Duruliçe de anaokuluna başlayınca. Onların ki karne sayılmaz aslında ama maksat gönülleri olsun.

Şimdi okula giden 2 çocuk olunca bazen programlar çakışıyor. Karne töreni aynı saatlere denk gelince birine gitmek mümkün oldu ancak. Duru’nun bu sene ilk yılı olduğu ve karne günü için bir gösteri hazırladıkları için ona katılmasam olmazdı. Bu sefer de Dila Hanım bozuldu, bir sürü sitem etti yine kardeşi üzerinden. Kendimi kötü hissettim. Gönül isterdi ki hepsine yetişeyim ama istediğin gibi olmuyor bazen herşey. Söz verdim ben de yılsonunda karne günü muhakkak geleceğime. Umarım bir sıkıntı çıkmaz yoksa Dila yakar ortalığı.

Duru’nun karne töreninde şarkılar söylendi,danslar yapıldı. Öyle tatlıydılar ki... Anneannesi ve dedesi de geldi izlemeye. Tören sonunda hepsine karne niyetine bir başarı belgesi verdiler. Fidanlar Sınıfının öğrencileri yeşiller içinde çiçek açıp saksılar içinde dans ettiler.


















Tatilin ilk günü Dila’nın sınıfıyla Kartepe’ye gittik günü birlik. Çok yorulduk ama çok da eğlendik. Geçen sene de yapılmıştı aslında bu gezi ama biz Bursa’ya gittiğimiz için katılamamıştık. Duru’yu anneannesinde bıraktık, sabahın 5inde düştük Dila’yla yollara. Çok güzel bir gün geçirdik. İstanbul’da bu sene kar göremediğimiz için 1 günlük de olsa kara doyduk. Kardan hiç hazzetmeyen soğukla arası hiç iyi olmayan bana bile iyi geldi bu kısa gezi. Kızakla kaydık, kar topu oynadık, kardan adam yaptık, sucuk ekmek yedik, teleferiğe bindik. Doya doya eğlendik. Hem çocuklara hem bize çok iyi geldi. Karneler mi? Hepsi çok iyi 👍🏻







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...